Intervenţie ISU Alba cu şenilata într-un sat din Apuseni pentru salvarea unei paciente de 86 de ani cu accident vascular

Intervenţie ISU Alba cu şenilata într-un sat din Apuseni pentru salvarea unei paciente de 86 de ani cu accident vascular

Sursa foto: ISU Alba

Pompierii militari din Apuseni a intervenit joi prin zăpadă de peste 1 metru şi jumătate pentru salvarea unei femei care a suferit un accident vascular cerebral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii militari în colaborare cu SVSU Sohodol au intervenit în cursul zilei de azi pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex feminin, în vârstă de 86 de ani, cu suspiciunea unui accident vascular cerebral din satul Deoncenşti, comuna Sohodol.
 
Din cauza drumului impracticabil acoperit de un strat consistent de zăpadă, pompierii militari au fost nevoiţi să se deplaseze aproximativ opt kilometrii cu autoşenilata din dotare pentru a ajunge la locuinţa persoanei.
 
Pacienta a fost preluată în siguranţă şi transportată la CPU Cîmpeni pentru investigaţii şi tratament de specialitate.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările