Colecţie de infracţiuni pentru un tânăr din Aiud. ”Brady” a ajuns la al cincilea dosar penal pentru lovire şi distrugere

Colecţie de infracţiuni pentru un tânăr din Aiud. ”Brady” a ajuns la al cincilea dosar penal pentru lovire şi distrugere

Tânărul se prezintă pe reţelele de socializare ca un tip dur. Foto: Facebook/Bradatan Alexandru Brady

Un tânăr din Aiud a ajuns ca la 23 de ani să deţină un record infracţional de invidiat. Brădăţan Alexandru Traian, zis ”Brady”, este în prezent la al cincilea dosar penal pentru infracţiuni de lovire şi distrugere.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Tribunalul Alba a respins luni, 29 februarie, contestaţia inculpatului astfel că tânărul va fi cercetat cel puţin 30 de zile în stare de arest preventiv.
____________________________________________
Aventura penală a tânărului din Aiud a început în 2010, când a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare condiţionată pentru furt, abuza de încredere, ultraj şi distrugere. 
 
În 2011, Brădăţan Traian Alexandru a mai fost condamnat în două dosare la câte 2 luni de închisoare cu suspendare condiţionată pentru distrugere. În 2012 a primit o amendă penală de 1.000 lei pentru lovire şi alte violenţe, instanţa dispunând şi revocarea suspendării condiţionate a pedepsei de 1 an şi 6 luni, astfel încât tânărul a ajuns la închisoare, ”Brady”, aşa cum este poreclit de apropiaţi, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Aiud în decembrie 2013. A revenit în actualitate în 25 februarie 2015, când a fost reţinut de poliţişti pentru că a incendiat poarta unei locuinţe şi a făcut scandal într-un bar, agresând un angajat. Inculpatul este cercetat pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei din 25 februarie a fost contestată la Tribunalul Alba unde va fi judecată contestaţia în 29 februarie.
 
Potrivit poliţiei, diind sub influenţa alcoolului, inculpatul a incendiat poarta unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din Aiud după care s-a deplasat într-un local din Aiud unde a provocat un scandal în timpul căruia l-a agresat pe un barman, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.
 

Interlopul italian care posta fotografii din închisoare pe facebook, eliberat după 6 ani de detenţie şi expulzat din ţară

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările