Infractori periculoşi din Cugir, trimişi în judecată pentru tâlhărie. O femeie a fost agresată într-o staţie de autobuz

Infractori periculoşi din Cugir, trimişi în judecată pentru tâlhărie. O femeie a fost agresată într-o staţie de autobuz

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din Cugir au fost trimişi în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru tâlhărie calificată. ”Actorul” principal din acest dosar este Sabău Marian, un tânăr de 17 ani, posesorul unui veritabil record de dosare penale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima infracţiune a acestuia a fost săvârşită în noaptea de 16/17 august 2017. ”În timp ce persoana vătămată de sex feminin I. L. se afla într-o staţie de autobuz din oraşul Cugir, inculpatul i-a smuls din mâna dreaptă plasa din plastic în care avea o bluză, o fustă şi geanta care conţinea telefonul mobil marca Samsung, un ceas de mână, un inel de argint, mărgele, cercei, o brăţară, o cruciuliţă şi suma de 66 lei, şi a fugit de la faţa locului, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 500 lei”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.
 
Tânărul a fost cercetat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului. Astfel, în cursul anului 2017, acesta a fost trimis în judecată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni similare de tâlhărie calificată, tâlhărie şi furt calificat. Sabău Marian a comis infracţiunea de tâlhărie calificată cercetată în acest dosar după revocarea măsurii controlului judiciar dispusă faţă de acesta într-un alt dosar pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de tâlhărie, fiind anterior şi reţinut în acea cauză. De altfel, bărbatul este arestat preventiv şi în această cauză.
 
Anchetatorii au stabilit că tânărul a fost sprijinit în săvârşirea infracţiunii de un bărbat de 35 de ani din Cugir, Măgireanu Constantin Ciprian, care a fost trimis şi el în judecată. Şi acesta are un trecut penal de invidiat, fiind judecat şi condamnat la închisoare cu detenţie pentru infracţiuni de distrugere, lovire şi furt.
 
citeste totul despre: