Imagini din avion cu autostrada Orăştie – Sibiu. Vezi stadiul lucrărilor în Alba VIDEO

Imagini din avion cu autostrada Orăştie – Sibiu. Vezi stadiul lucrărilor în Alba VIDEO

Lucrările avansează pe autostradă, în Alba. Foto: captură www.mt.ro

Tronsonul de autostradă Orăştie – Sibiu, care va trece pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri prin judeţul Alba, este în faza de construcţie. Ministerul Transporturilor a făcut publice imagini din avion prin intermediul cărora se poate constata stadiul lucrărilor.

Imaginile video sunt din data de 7 aprilie 2012. Deocamdată se lucrează mai ales în zona podurilor şi podeţelor. În anumite zone a fost trasată şi calea de rulare. Autostrada ar trebui finalizată în aprilie 2013.

În Alba se lucrează la două loturi ale tronsonului Orăştie – Sibiu. Lotul Lancrăm – Cunţa are 19,7 kilometri, cuprinde zona de ocolire a oraşului Sebeş şi are o valoare de 377 milioane de lei. Lucrările sunt executate de asocierea Straco Grup SRL -  Studio Corona SRL Civil Engineering.


Click pe poză pentru galerie foto

Lotul Orăştie – Sebeş are 24,1 de kilometri, din care şase în Hunedoara şi 18 în Alba. Valoarea investiţiei se ridică la 551 milioane de lei, fără TVA. Construcţia este realizată de compania Strabag.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: