FOTO VIDEO Principele Nicolae, vedetă la Alba Iulia în deschiderea sărbătorii Centenarului Marii Uniri

FOTO VIDEO Principele Nicolae, vedetă la Alba Iulia în deschiderea sărbătorii Centenarului Marii Uniri

Principele Nicolae şi soţia acestuia au fost asaltaţi de oameni care au vrut să le fie alături

Principele Nicolae, alături de soţia sa, Alina-Maria Binder, sunt prezenţi în aceste zile la Alba Iulia pentru a sărbători Centenarul în locul în care în care stră-străbunicii lui, Ferdinand şi Maria, au fost încoronaţi ca Regi ai României Mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Principele a participat în data de 30 noiembrie la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României.
 
„A fost un moment emoţionant şi mă bucur că am fost prezenţi şi am făcut parte din acest moment. Am mari emoţii, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea şi e important pentru noi toţi românii să fim uniţi şi să fim aici, astăzi şi mâine (n.r. 30 noiembrie şi 1 decembrie). În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm mult din trecut, să învăţăm ce să facem în viitor. Putem să învăţăm foarte multe de la Regele Ferdinand şi Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru ţara noastră”, a declarat principele.


 
”Să avem respect, să fim uniţi şi să fim mândri de ţara noastră”, le-a transmis acesta românilor de Ziua Naţională a României.

 
La împlinirea vârstei de 25 de ani, în 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul şi apelativul de Alteţă Regală. Ulterior a participat la diverse activităţi publice ale familiei sale şi a fost implicat în acţiuni caritabile. Printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat, i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările