FOTO VIDEO Noi imagini spectaculoase cu tornada de la Alba Iulia. Furtuna a traversat cu rapiditate partea de nord a oraşului

FOTO VIDEO Noi imagini spectaculoase cu tornada de la Alba Iulia. Furtuna a traversat cu rapiditate partea de nord a oraşului

Momentul formării tornadei surprins de pe Dealul Mamut

Noi imagini spectaculoase cu tornada care s-a format marţi după-amiază în apropierea oraşului Alba Iulia au fost postate pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile sunt realizate de pe dealul Mamut, la nord-vest de Alba Iulia. 

În imagini se observă formarea tornadei în zona de nord a oraşului, de unde a traversat localităţile Ighiu, Miceşti şi a ajuns până în Oarda.

Furtuna nu a fost una obişnuită pentru că a durat doar 5 minute şi a fost însoţită de vânt puternic şi ploaie în cantitate mare.

În timp ce furtuna traversa localităţile de la marginea municipiului Alba Iulia a fost transmis şi un mesaj Ro Alert.

”Cod portocaliu de vreme severă imediată în judeţul Alba – grindină dimensiuni mic şi medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35 l/mp, descărcări electrice., în intervalul 11 iunie ora 17:20 – ora 18:45. 

S-a transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către populaţia din localităţile aflate sub cod portocaliu. Luaţi măsuri de autoprotecţie, a fost mesajul transmis vineri de Inspectoreatul pentru Situaţii de Urgenţă Alba. Localităţile vizate: Alba Iulia, Aiud, Teiuş, Ighiu, Vinţu de Jos, Galda de Jos, Mihalţ, Meteş, Stremţ, Sântimbru, Ciugud, Berghin, Cricău, Mogoş, Rădeşti, Blandiana, Întregalde, Râmeţ, Ceru-Băcăinţi”.

Un agricultor din Ciugud a postat pe internet un video cu comentariul ”azi am văzut cum arată potopul”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa foto: Facebook/ Grădina mea cu legume și fructe

Imagini din aceeasi galerie
  • Sursa foto: Facebook/ Grădina mea cu legume și fructe
Distribuie imaginea
citeste totul despre: