FOTO VIDEO Fenomen meteorologic rar surprins la Teiuş, lângă Alba Iulia. Cum arată un început de tornadă

FOTO VIDEO Fenomen meteorologic rar surprins la Teiuş, lângă Alba Iulia. Cum arată un început de tornadă

Început de tornadă lângă Alba Iulia. Foto: Adevărul

Vremea capricioasă de sâmbătă, din centrul judeţului Alba, a provocat fenomene meteorologice extreme. Străzi din Alba Iulia au fost inundate, iar în apropierea acestuia, la Teiuş, a fost filmat un început de tornadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din imagini se poate observa cum norii aflaţi la altitudine foarte mică încep să formeze un vârtej. În final, fenomenul meteorologic nu s-a manifestat prin formarea integrală a tornadei.
 
Mai multe reprize de ploi torentiale, insotite de tunete si fulgere, s-au abătut vineri seara şi în cursul zile de sâmbătă în zona municipiului Alba Iulia.
 
În cursul dimineţii, a plouat cu intensitate mai mare, lucru care a determinat inundaţii pe mai multe străzi din Alba Iulia.
Maşinile au circulat cu greutate, iar canalizarea nu a mai făcut faţă.
 
 
Pompierii au fost nevoiţi sa intervină pentru scoaterea apei din incinta unul local public, aflat într-un pasaj subteran, care a fost inundat. De asemenea, străzi din cartierele Cetate, Centru, dar şi din interiorul Cetăţii Alba Carolina au fost inundate. Viituri s-au produs vineri şi în Munţii Sebeşului, în satul Dobra, dar şi în Apuseni, pe Valea Gârda Seacă.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: