FOTO VIDEO Concurs de dans şi desene pe asfalt de 1 iunie la Alba Iulia

FOTO VIDEO Concurs de dans şi desene pe asfalt de 1 iunie la Alba Iulia

Preşcolarii au dansat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor

Preşcolari de la patru grădiniţe din Alba Iulia au sărbătorit ziua de 1 iunie prin dans. Copiii au participat la un inedit concurs organizat de Şcoala de Dans ”Chirilă” la finalul căruia toţi au fost câştigători. După acest eveniment, copiii au fost, în continuare, în centrul atenţiei prin desene pe asfalt şi karaoke.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa de Cultură a Sudenţilor din Alba Iulia a fost neîncăpătoare duminică, 1 iunie, la concursul ”Bucuria Dansului” organizat de Şcoala de Dans ”Chirilă”. Au participat preşcolari de la grădiniţile nr. 2, 4, 16 şi Bărăbanţ din Alba Iulia. Grupele de copii au avut fiecare câte două probe şi au încântat prin evoluţii spectatorii din sală.
 
S-a dansat pe ritmuri moderne, clasice şi tradiţionale, din România şi străinătate. În final, toţi preşcolarii au fost câştigători şi au obţinut locul întâi, fiind premiaţi cu medalii de către organizatori. 
 
Spectacolul a fost completat cu evoluţii ale trupei ”Apulum Dance”, câştigătoare a numeroase competiţii de dans organizate în ţară.

După spectacol, copiii au rămas în centrul atenţiei la momentul organizat pe Bulevardul Transilvaniei, unde, în ”schimbul” unor desene realizate pe asfalt, au primit cadouri de ”Ziua Copilului”. Evenimentul s-a finalizat cu un moment de karaoke. 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările