FOTO VIDEO Câteva zeci de persoane au protestat la Alba Iulia faţă de modificările prin ordonanţă la legile Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au scandal lozinci anti-PSD în apropierea seediului partidului. Foto: ziarulunirea.ro
Protestatarii au scandal lozinci anti-PSD în apropierea seediului partidului. Foto: ziarulunirea.ro

Câteva zeci de persoane s-au întâlnit, duminică seara, în faţa sediului Instituţiei Prefectului din Alba Iulia pentru a protesta împotriva ordonanţei de urgenţă, adoptată săptămâna trecută de Guvernul Dăncilă, care aduce modificări importante legilor Justiţiei.

În jurul orei 18.45, protestatarii au plecat în marş către sediul PSD scandând ”PSD, Ciuma roşie!” şi ”Cinste lor, cinste lor, magistraţilor”.

“Oameni buni, Daca nici astazi, dupa Ordonanta de Urgenta, nu vedeti – adica NU VEDETI! – spre ce ne indreptam, daca nici astazi nu intelegeti – NU INTELEGETI! – ce inseamna si incotro ne indreapta subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii. Noapte buna, Romania! – Mihai Şora. Noi nu spunem noapte buna! Pentru ca noi vedem si stim cata dreptate are domnul Şora, in mesajul de mai sus. De aceea, ne vedem im fata prefecturii din Alba Iulia. Ca sa-i oprim. Şi ca sa putem spune, din nou, “Buna dimineata, Romania!”, au scris organizatorii în invitaţia la protest.

protest alba iulia
protest alba iulia
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite