FOTO VIDEO Accident rutier grav pe un drum din Alba. Bărbat decedat după ce s-a izbit cu maşina de zidul unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a izbit violent de zidul unei case
Maşina s-a izbit violent de zidul unei case

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara, în localitatea Bucerdea Vinoasă din Alba. O persoană a decedat.

UPDATE: La data de 28 martie 2020, în jurul orei 18.50, poliţiştii din Alba Iulia şi poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier grav produs pe raza localităţii Bucerdea Vinoasa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Vinoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107H, pe raza localităţii, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

Ştirea iniţială: Potrivit ISU Alba, este vorba despre o maşină care a ajuns în afara carosabilului, iar o persoană era în stare de inconştienţă. La faţa locului a intervenit detaşamentul de pompieri Alba Iulia, pentru acordare de prim ajutor.

IPJ Alba a transmis că este vorba despre un bărbat, care se afla în stare de inconştienţă, care a fost resuscitat la faţa locului. După circa o jumătate de oră, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost declarat decedat.

accident alba

Maşina implicată în accident s-a izbit de un imobil.

accident alba
Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite