FOTO UPDATE Tânără de 15 ani dispărută de acasă de şase zile, surprinsă de camere în gara Teiuş împreună cu doi bărbaţi

FOTO UPDATE Tânără de 15 ani dispărută de acasă de şase zile, surprinsă de camere în gara Teiuş împreună cu doi bărbaţi

Tânăra era însoţită de doi bărbaţi în gara din Teiuş

O tânără în vârstă de 15 ani din Deva, dispărută de la domiciliu în urmă cu şase zile, a fost surprinsă de camerele video de supraveghere în gara Teiuş, împreună cu doi bărbaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Minora a fost identificată de poliţişti în cursul zilei de joi, 24 octombrie, pe raza unei comune din judeţul Dâmboviţa. Tânăra, care se afla în urmărire naţională şi internaţională a fost depistată la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Cei doi bărbaţi cu care se afla tânără de 15 ani în gara din Teiuş au fost identificaţi şi sunt audiaţi de poliţişti.
 
Ştirea iniţială:
Ştefania Morena Tudorache a fost zărită în 18 octombrie 2019 în judeţul Alba, respectiv în staţia CFR Teiuş, unde camerele de supraveghere au surprins-o însoţită de doi bărbaţi. 
 
Poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest.
 
Minora a fost însoţită de doi bărbaţi, a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente: Primul bărbat are constituţie atletică, înălţime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviţie, este îmbrăcat cu trening de culoare roşie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălţat cu încălţăminte tip sport de culoare albă şi poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.
 
   
Al doilea bărbat are constituţie atletică, 1,70-1,75 m, păr şaten, poartă barbă îngrijită şi este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler.
 
 
La data de 18.10.2019, în jurul orei 13:00, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 17.10.2019, în jurul orei 19:00, fiica sa, Ştefania Morena Tudorache, a plecat de la adresa unde locuiesc (fără forme legale, în municipiul Deva), cu intenţia de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă (la care se pare că nu a mai ajuns).
 
 
În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac şi bluză de culoare neagră, colanţi negri şi era încălţată cu pantofi sport, de culoare gri. Semnalmente: înălţime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung până la nivelul umerilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: