FOTO UPDATE Tânără de 15 ani dispărută de acasă de şase zile, surprinsă de camere în gara Teiuş împreună cu doi bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era însoţită de doi bărbaţi în gara din Teiuş
Tânăra era însoţită de doi bărbaţi în gara din Teiuş

O tânără în vârstă de 15 ani din Deva, dispărută de la domiciliu în urmă cu şase zile, a fost surprinsă de camerele video de supraveghere în gara Teiuş, împreună cu doi bărbaţi.

UPDATE Minora a fost identificată de poliţişti în cursul zilei de joi, 24 octombrie, pe raza unei comune din judeţul Dâmboviţa. Tânăra, care se afla în urmărire naţională şi internaţională a fost depistată la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Cei doi bărbaţi cu care se afla tânără de 15 ani în gara din Teiuş au fost identificaţi şi sunt audiaţi de poliţişti.

Ştirea iniţială:

Ştefania Morena Tudorache a fost zărită în 18 octombrie 2019 în judeţul Alba, respectiv în staţia CFR Teiuş, unde camerele de supraveghere au surprins-o însoţită de doi bărbaţi. 

Poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest.

Minora a fost însoţită de doi bărbaţi, a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente: Primul bărbat are constituţie atletică, înălţime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviţie, este îmbrăcat cu trening de culoare roşie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălţat cu încălţăminte tip sport de culoare albă şi poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.

Imagine indisponibilă

   

Al doilea bărbat are constituţie atletică, 1,70-1,75 m, păr şaten, poartă barbă îngrijită şi este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler.

disparuta alba

La data de 18.10.2019, în jurul orei 13:00, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 17.10.2019, în jurul orei 19:00, fiica sa, Ştefania Morena Tudorache, a plecat de la adresa unde locuiesc (fără forme legale, în municipiul Deva), cu intenţia de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă (la care se pare că nu a mai ajuns).

disparuta alba

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac şi bluză de culoare neagră, colanţi negri şi era încălţată cu pantofi sport, de culoare gri. Semnalmente: înălţime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung până la nivelul umerilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite