FOTO Intervenţie contra-cronometru a pompierilor. Fată de 13 ani, în pericol să cadă în râul Sebeş, salvată în ultimul moment

FOTO Intervenţie contra-cronometru a pompierilor. Fată de 13 ani, în pericol să cadă în râul Sebeş, salvată în ultimul moment

Fata a fost salvată la timp de un pompier care a intrat în apa râului. Foto: ISU Alba

Intervenţie contra-cronometru a pompierilor din Sebeş, care au reuşit să salveze o minoră în vârstă de 13 ani în pericol să cadă în apele învolburate ale râului Sebeş.

Pompierii din Sebeş au intervenit marţi dimineaţa pentru salvarea unei fetiţe în vârstă de 13 ani, în pericol să cadă în râul Sebeş.
 
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, Garda de intervenţie Sebeş s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD pentru salvarea unei persoane în pericol să cadă în râul Sebeş pe raza localităţii Sebeş.
 
 
Potrivit primelor informaţii, o fetiţă în vârstă de 13 ani s-a urcat, în joacă, într-un copac de pe malul râului. La un moment dat, ramura pe care aceasta se afla s-a îndoit, iar fata a ajuns cu picioarele în apă, fiind în pericol să cadă în apele învolburate. Minora se juca pe malul râului împreună cu un băiat în vârstă de 11 ani.

”În momentul in care se aflau in apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult ca urmare a deversării controlate a barajului de la Petreşti, minorii au fost surprinşi şi s-au urcat în copaci”, a spus Ovidiu Costea, prim-adjunct al ISU Alba.
 

Dupa salvarea acestora de către pompieri, cei doi copii au fost transportaţi la CPU Sebes. Fata prezenta uşoară hipotermie, echimoze şi escoriaţii la nivelul membrelor inferioare iar baiatul atac de panica. Minorii au rămas pentru mai multe investigaţii la secţia de Pediatrie a Spitalului din Sebeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: