FOTO Impact mortal între un Porsche şi un Touareg. Un bărbat de 47 de ani a decedat pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Porsche a fost strivit în urma ciocnirii cu stâlpul de electricitate
Autoturismul Porsche a fost strivit în urma ciocnirii cu stâlpul de electricitate

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Satu Mare a decedat într-un accident rutier produs duminică seara pe DJ 107F, pe raza localităţii Războieni, judeţul Alba.

Potrivit concluziilor cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul a fost provocat de un conducător auto în vârstă de 38 de ani din Lupşa, judeţul Alba, care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un cetăţean de 48 de ani, cu domiciliul în Italia.

În urma impactului dintre cele două vehicule, un Porsche şi un Touareg, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp. Un bărbat de 47 de ani, din Satu Mare, pasager în Porsche, a decedat, iar şoferul a suferit leziuni grave, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Conform aceleiaşi surse, conducătorul auto care a provocat accidentul, şoferul autoturismului de teren Touraeg, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a informat anterior că Detaşamentul de Pompieri Aiud a intervenit duminică seara pentru acordare de prim ajutor şi descarcerare la un accident produs pe DJ 107F, în care au fost implicate două autovehicule.

accident alba

La locul accidentului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare şi cinci ambulanţe, din care una de la Turda. 

accident alba
accident alba
Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite