FOTO Drumul spre Mănăstirea Râmeţ, blocat de o alunecare de teren, redeschis circulaţiei după 32 de ore

FOTO Drumul spre Mănăstirea Râmeţ, blocat de o alunecare de teren, redeschis circulaţiei după 32 de ore

Drumul a fost deschis după o zi şi jumătate

Drumul Judeţean 750 C Teiuş – Valea Mănăstirii a fost redeschis miercuri traficului rutier după ce a fost blocat de o alunecare de teren timp de o zi şi jumătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia pe Drumul Judeţean 750 C Teiuş – Valea Mănăstirii a fost închisă de marţi de dimineaţă, după ce, iniţial, în cursul zilei de luni s-a reuşit deblcarea parţială a şoselei.
 
În cursul nopţii de luni spre marţi o cantitate şi mai mare de pământ şi pietre au alunecat pe drum, astfel încât s-a ajuns, din nou, la blocarea acestuia.
 
Problemele au apărut la limita localităţilor Geoagiu de Sus cu Faţa Pietrii, cam la jumătatea distanţei dintre Geoagiu de Sus şi Mănăstirea Râmeţ.
 
”Am deschis. După 32 de ore de muncă nonstop, DJ 750 C între Stremt şi Mănăstirea Râmet a fost deschis circulaţiei. 5000 de mc de aluviuni au fost îndepărtate de pe carosabil. Mulţumesc antreprenorului general SC DPL ALBA şi subantreprenorului SC SERGIO TRANS pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Totodata vreau sa mulţumesc şi Primăriei Stremţ pentru sprijinul acordat”, a spus Marius Haţegan, vicepreşedintele CJ Alba
   
 
Drumul asigură accesul auto spre mănăstirea Râmeţ şi satul Valea Mănăstirii.
 
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările