FOTO VIDEO Dezastrul de la Ciuruleasa.  Gospodării, terenuri şi drumuri inundate. Două maşini, luate de ape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe gospodării din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, au fost afectate după o ploaie torenţială care nu a durat mai mult de 40 de minute. Un drum naţional a fost blocat, iar două maşini şi un garaj au fost luate de viitură.

Mai multe gospodării din Ciuruleasa au fost inundate, două autoturisme parcate şi un garaj au fost luate de ape, iar drumul naţional care străbate localitatea a fost blocat cu aluviuni pe aproximativ 200 de metri, în urma precipitaţiilor abundente înregistrate vineri în zona Munţilor Apuseni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Unirea Alba.

Potrivit sursei citate, Pichetul Cîmpeni a intervenit cu o autospecială şi o motopompă pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din Ciuruleasa. DN74, spre Brad, a fost blocat cu aluviuni în totalitate pe o lungime de aproximativ 200 de metri. Totodată, pe drumul spre satul Buninginea s-a circulat doar pe un sens. În zonă s-a acţionat pentru deblocare de către compania de Drumuri Naţionale.

Potrivit Poliţiei, tot pe DN74, dar la Mătişeşti, au existat două locuri în care traficul este posibil doar pe o bandă de mers după ce carosabilul a fost acoperit de aluviuni. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite