FOTO Casa din Teiuş cu Loganul zidit în perete. Cum a obţinut proprietarul autorizaţie de construire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa cu Loganul zidit se află la marginea DN1
Casa cu Loganul zidit se află la marginea DN1

Un locuitor al oraşului Teiuş din Alba a pus în practică o idee inedită. Vasile Teasc şi-a zidit în peretele casei o maşină Dacia Logan.

Lui Vasile Teasc, proprietarul imobilului inedit din Teiuş îi plac provocările. A avut o idee, a perseverat şi după aproape un an de zile a reuşit să o vadă pusă în practică.

 A obţinut chiar şi o autorizaţie de construire pentru ”amplasare o jumătate de maşină în scop baner 3D pe perete către curte”.

Investiţia şi proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto. 

Maşina este este prinsă de un cadru metalic, apoi prinsă cu şapte tije filetate de vreo 60 cm lungime de perete casei. A fost ridicată la locul respectiv cu ajutorul unei macarale.

masina teius casa

   

”Am îmbrăcat-o ca mascare, pentru că nu se vede frumos cu tablă. Am un cadru metalic la ea, lângă perete, pe care l-am consolidat de maşină cu şurburi, holşuruburi şi cu sudură. Apoi am dat câteva găuri cadrului şi am trecut prin perete”, a declarat Vasile Teasc.

masina teius casa

   

”Domnul Vasile Teasc este unul din gospodarii oraşului. A avut această iniţiativă strict personală şi a muncit pentru acest lucru. Obţinerea avizelor unei astfel de lucrări nu este aşa un lucru simplu şi durează o perioadă destul de îndelungată. Această iniţiativă se întinde de cel puţin un an. Până la urmă a reuşit să-şi îndeplineacsă dorinţa. Este un lucru bun şi perseverenţa, până la urmă a fost încununată de succes”, a declarat Mirel Vasile Hălălai, primarul oraşului Teiuş. (Sursa foto: Cosmin Szekely)

masina teius casa
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite