DSP Alba: 243 de persoane izolate la domciliu, patru sunt în spital. Se aşteaptă rezultatul testelor pentru doi internaţi

DSP Alba: 243 de persoane izolate la domciliu, patru sunt în spital. Se aşteaptă rezultatul testelor pentru doi internaţi

În spital sunt internate 4 persoane

Un număr de 243 de persoane din Alba sunt izolate la domiciliu duminică, 1 martie 2020, dintre care 102 sunt membri ai familiilor celor veniţi din Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică Alba transmite populaţiei că, la această oră, nu există niciun caz de infecţie cu noul coronavirus în Alba.
 
La nivelul judeţului, pentru prevenirea eventualelor îmbolnăviri, un număr de 141 persoane, plus 102 membrii de familie se află izolate la domiciliu.

De asemenea, patru persoane se află internate în spital, în compartimentul de la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
 
Din persoanele aflate în spital, două sunt cu rezultat negativ în urma testărilor, iar pentru alţi doi pacienţi sunt aşteptate rezultatele analizelor. 

Potrivit DSP, toţi cei internaţi prezintă stare generală foarte bună, fără febră. Sâmbătă, 29 februarie, un bărbat şi o femeie au fost aduşi, în condiţii speciale de izolare la Secţia de Boli Infecţioase din Alba, după ce au sunat la 112, acuzând febră, dureri în gât şi dificultăţi de respiraţie. Pentru acestea se aşteaptă rezultatele testelor la COVID 19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: