„Dorel“ a dat lovitura la Aiud: cum se asfaltează o parcare în care a mai rămas o maşină? Ce a ieşit este ireal: „Suntem mai rău ca la Caracal”

„Dorel“ a dat lovitura la Aiud: cum se asfaltează o parcare în care a mai rămas o maşină? Ce a ieşit este ireal: „Suntem mai rău ca la Caracal”

Maşina în parcarea asfaltată din cartierul Micro al municipiului Aiud. Foto: facebook - Tiberiu Budusan

Situaţie ireală şi comică la Aiud. O firmă care asfalta o parcare a finalizat lucrarea fără a mişca o maşină de pe loc. S-a ajuns astfel în situaţia halucinantă ca întreaga parcare să fie asfalaltă cu excepţia locului unde se află parcată maşina respectivă. Fotografiile au fost publicate pe internet şi au provocat sute de comentarii. Un locuitor spune că ”suntem mai rău ca ăia la Caracal”

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografii cu maşina în parcare, dar şi cu muncitori care asfaltau în jurul acesteia au fost publicate pe internet stârnind sute de comentarii. Un locuitor aseamănă Aiudul cu Caracal, iar altul, amuzat, susţine că muncctorii au vrut să facă un rondou de flori şi maşina era matriţa. Activitatea ”Doreiilor” a avut loc în cartierul Micro din oraş, unde se derulează lucrări de moderizare a străzilor.
 
Cele mai amuzante comentarii de pe Internet: 
 
Suntem mai rău că aia din Caracal; Să fim serioşi într-un oraş civilizat se ridică maşină iar proprietarul plătea dacă vroia să o recupereze.....la noi vorba aia: ,,Las-o ba că merge şi aşa....


Greu îi să pui o hârtiuţă sub ştergătoare cu ”vezi că mâine torn asfaltul, eliberaţi zona"; Ăştia o zi lucrează pe acolo şi 3-4 zile dispar. De unde să visam când să eliberăm parcarea?

Cât de prost poţi să fii să faci aşa ceva. Pe cel care a coordonat lucrarea îl cheamă "DOREL". Dorele probleme tată?; Nu va panicaţi! Vroiau să facă un rondou de flori.. şi maşină era matriţa :)))))))))))))))); Ăştia chiar îşi bat joc de noi;

Nu aş fi crezut că se poate aşa ceva în Aiud. Cum să-ţi baţi joc în halu asta; De ce nu-l aduce nimeni pe primar să vadă ce lucrări plăteşte ?????????

De 2 luni jumate se lucrează la parcarea aceea şi uite cum a iestit! Care trebuia să fie gata în maxim 3 zile; Vinovaţi sunt cei care fac recepţia pentru lucrarea respectivă şi plătesc din banii noştri, aceia trebuie traşi la răspundere! Trăim în Aiud şi asta ne ocupă tot timpul

Municipiul Aiud este condus de peste 10 ani de primarul PNL Horaţiu Josan, care a anunţat recent că nu mai candidează la un nou mandat. Acesta vizează un post de deputat din partea PNL. Lucrările au fost realizate de firma Drumuri şi Poduri Locale SA, societate al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Alba.

Sursa foto: Facebook - Tiberiu Budusan
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările