Doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru înşelăciune prin metoda Singer şi şantaj prinşi de poliţiştii din Alba

Doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru înşelăciune prin metoda Singer şi şantaj prinşi de poliţiştii din Alba

Foto Arhivă

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reuşit să prindă luni, 11 martie, doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru înşelăciune şi şantaj. Unul dintre ei era urmărit internaţional.

Nistor Robert, de 33 de ani, din Alba Iulia era urmărit naţional din data de 15.12.2011 şi internaţional din 13.01.2012. Acesta este condamnat de Judecătoria Alba Iulia, din anul 2011, la o pedeapsă  privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi înşelăciune în formă calificată prin metoda Singer. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.  

Tot în cursul zilei de luni a fost identificat Bakai Gabriel Antoniu, de 36 de ani, din comuna Mihalţ care este condamnat de Judecătoria Alba Iulia la executarea unei pedepse de 1 an închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de şantaj. Şi acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările