Doi bărbaţi din Apuseni, reţinuţi de poliţie după ce au împuşcat ilegal un cerb

Doi bărbaţi din Apuseni, reţinuţi de poliţie după ce au împuşcat ilegal un cerb

Doi bărbaţi din comuna Albac au fost reţinuţi de Poliţie, fiind bănuiţi că au împuşcat ilegal un cerb, trofeu de vânătoare a cărui valoare este estimată la 12.000 de euro. Poliţiştii au confiscat şi autoturismul şi arma folosite la comiterea infracţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, în 12 mai , poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 49 şi 41 de ani, din comuna Albac, sunt bănuiţi de comiterea unei fapte de braconaj cinegetic.
 
În noaptea de 11/12 mai, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi de către un paznic de vânătoare al Fondului Cinegetic 4 Valea Bistrii, cu privire la faptul că este posibil ca pe fondul de vânătoare să fi avut loc o faptă de braconaj.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni s-a deplasat imediat în zonă, iar în urma verificărilor efectuate a identificat o autoutilitară, condusă de un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac.
 
Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit, în autoutilitară, o armă de vânătoare şi muniţia aferentă acesteia, iar la o distanţă de cca 500 de metri au găsit leşul unui cerb.
 
citeste totul despre: