Doi români aflaţi la muncă în Germania, daţi dispăruţi după ce au intrat să se scalde în apele Rinului

Doi români aflaţi la muncă în Germania, daţi dispăruţi după ce au intrat să se scalde în apele Rinului

Imagine cu râul Rin din Germania

Doi tineri din Alba, în vârstă de 22 şi 31 de ani, plecaţi la muncă în Germania, sunt daţi dispăruţi de trei zile după ce au intrat în apele râului Rin şi nu au mai ieşit la suprafaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Cei doi tineri din judeţul Alba daţi dispăruţi în apele Rinului sunt Rareş U. în vârstă de 22 de ani din Ighiu şi Gheorghe T. în vârstă de 31 de ani din Ampoiţa. Incidentul a fost filmat de un alt român aflat pe margine, care nu bănuia ce urmează să se întâmple. Filmarea a ajuns la autorităţile germane. Căutările celor doi tineri au fost sistate de autorităţile din Germania la câteva ore de la producerea incidentului. 
 
Tinerii munceau în domeniul viticulturii. Cei doi tineri au fost căutaţi cu scafandri în apele Rinului şi cu ajutorul unor elicoptere ale Poliţiei Germane. Aceştia nu au fost găsiţi şi potrivit presei germane căutările au fost sistate.
_______________________________________________
 
Informaţia a apărut în ziarul german Allgemeine Zeitung, unde se vorbeşte despre mai multe cazuri petrecute în ultimele zile.
 
”A fost primit un apel de urgenţă către departamentul de pompieri. De duminică, lipsesc doi muncitori sezonieri din România, aflaţi la cules în Germania, în vârstă de 22 şi 31 de ani care au intrat în Rin”, au scris jurnaliştii germani.  Incidentul s-a produs în zona Nackenheim.
 
Cei doi tineri au fost căutaţi cu scafandri în apele Rinului şi cu ajutorul unor elicoptere ale Poliţiei Germane, însă nu au putut fi găsiţi. 
 
O amplă operaţiune de căutare a fost desfăşurată duminică în zona unde au dispărut cei doi români. Martorii i-au văzut pe aceştia intrând în apă în jurul orei 16.00.
 
Ambasada României în Germania a confirmat faptul că pentru unul dintre tineri, familia a făcut o solicitare de informaţii către Misiunea Diplomatică în ceea ce priveşte la situaţia sa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: