Devotament până dincolo de moarte. Linda, câinele Jandarmeriei Alba, şi-a condus camaradul pe ultimul drum

Devotament până dincolo de moarte. Linda, câinele Jandarmeriei Alba, şi-a condus camaradul pe ultimul drum

Linda şi-a luat rămas bun de la stăpânul său. Foto: Jandarmeria Alba

Linda, câinele de patrulare şi căutare al Jandarmeriei Alba, şi-a condus pe ultimul drum stăpânul şi camaradul cu care a servit în misiuni mai bine de 11 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câinele Linda a fost prezent la înmormântarea jandarmului plutonier adjutant Ioan Haiduc, decedat în urma unor complicaţii medicale.
 
Ioan Haiduc a fost, timp de 15 ani, jandarm încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Alba. Din cei 15 ani, aproape 11 a avut-o camarad pe Linda.

Câinele jandarm a avut cea mai grea misiune, să-l conducă pe ultimul drum pe cel care a avut grijă de ea şi a ghidat-o în misiuni. O poză care nu mai are nevoie de nicio descriere a fost postată  de Jandarmeria Română, alături de următorul mesaj.
 
”Până unde poate duce devotamentul oamenilor? Dar al animalelor? Cu siguranţă până la final şi dincolo de el. Chiar dacă este o poveste tragică despre prietenia dintre un om şi un animal, ea trebuie spusă. De curând, l-am pierdut pe Ioan, unul dintre cei mai buni conductori câini ai Jandarmeriei.
 
 
Linda, cel mai loial prieten a lui Ioan de aproape 11 ani, şi-a condus camaradul în călătoria fără sfârşit. Poate, cea mai grea misiune de până acum. Dar unele lucruri nu cunosc sfârşitul. Aşa cum prietenia dintre Ioan şi Linda va merge acolo unde timpul nu mai există: în veşnicie. Suntem alături de familia colegului nostru, plutonier adjutant Ioan Haiduc, care timp de 15 ani a servit cu onoare şi demnitate Jandarmeria Alba”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările