Deputatul PNL Florin Roman şi-a găsit maşina vandalizată. Pe parbriz era pus un pliant electoral al unui alt partid politic

Deputatul PNL Florin Roman şi-a găsit maşina vandalizată. Pe parbriz era pus un pliant electoral al unui alt partid politic

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, susţine că şi-a găsit joi, 23 mai, maşina vandalizată în parcarea din faţa casei. Autoturismul avea un cauciuc tăiat, în timp ce, pe parbriz, a găsit un pliant electoral PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Roman a declarat că cel mai probabil cauciucul a fost tăiat în cursul nopţii. Fapta a fost descoperită, joi, 23 mai, când a ieşit din curtea casei, maşina fiind parcată în faţa porţii.
 
”Azi dimineaţă, aveam maşina parcată în faţa casei, pliantul în parbriz. Când am pornit, mi-am dat seama că nu pot mişca volanul, m-am uitat, roata era pe jantă, iar cauciucul era înţepat. Nu pot acuza pe nimeni, nu am cameră de vederi acasă, dar pe stradă erau parcate cam 30 de maşini şi numai a mea era pe jantă. Mama, care e vecină cu mine, a primit pliantul în poştă, la mine era sub ştergătorul de parbriz”, a declarat deputatul Florin Roman,
 
Parlamentarul a precizat că nu a făcut plângere la poliţie, deoarece este într-o perioadă foarte aglomerată şi trebuie să fie prezent, joi, în mai multe localităţi, însă bănuieşte că roata a fost tăiată de „vreun copil teribilist”.
 
„Nu pot să acuz pe nimeni, eu doar am întrebat cum, din atâtea maşini parcate pe stradă, doar maşina mea are probleme. Eu aseară m-am întors de la Sibiu, iar maşina nu avea nimic, nu am avut nicio problemă pe drum”, a mai declarat deputatul. El a primit confirmarea că roata a fost tăiată, ulterior, la atelierul auto unde a dus maşina pentru schimbarea cauciucului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: