Daniel, Mădălin şi Marcel, poliţiştii din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul ce a lovit cu sălbăticie o tânără de 20 de ani

Daniel, Mădălin şi Marcel, poliţiştii din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul ce a lovit cu sălbăticie o tânără de 20 de ani

Daniel Moldovan, Mădălin Belei şi Marcel Limbăşanu, cei trei poliţişti din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul periculos

Ministerul Afaacerilor Interne a făcut public pe Facebook identitatea a trei poliţişti din Alba Iulia care l-au prin pe agresorul fetei din scara unui bloc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei sunt Daniel, Mădălin şi Marcel. Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia.
Cazul nu a fost unul uşor pentru că fata agresată nu îşi aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Ştia doar că îi lipsesc telefonul şi portofelul. 
Aşa că tinerii poliţişti i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns şi la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere şi au fost oripilaţi de ce au văzut. 
Din acel moment identificarea şi prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp”, se precizează într-o postare de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, prin care sunt felicitaţi şi colegii acestora din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. 

Este vorba despre agent principal Daniel Moldovan (primul din stânga), agent Mădălin Belei (mijloc) şi agent Marcel Limbăşanu, toţi trei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

 
Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Alba Iulia a fost reţinut luni seara de poliţişti din Alba Iulia pentru tâlhărie. Victima acestuia este o tânără de 20 de ani care a fost atacată cu bestialitate de individ în scara unui bloc din oraş. Cercetările ulterioare au arătat că agresorul, Drăgoi Tiberiu Nicolae (foto dreapta jos), este recidivist având la activ trei condamnări, două în România şi una în Grecia, ce totalizează aproape 18 ani de închisoare. Mai mult decât atât, bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul Aiud, în 15 septembrie 2018, beneficiind din plin de legea privind recursul compensatoriu promovată în 2017, în Parlament, potrivit căreia la fiecare 30 de zile de închisoare, un condamnat primeşte un beneficiu de şase zile, care se consideră executate. În lipsa acestei legi, condamnatul ar fi fost eliberat la termen abia în cursul anului 2019. 
 
Cazul a ajuns în atenţia opiniei publice şi a ajuns principalul subiect de discuţie pe reţelele de socializare după ce un poliţist din Sibiu a postat, luni seara, pe Facebook un filmuleţ şocant care arată momentul atacului asupra tinerei, surprins de o cameră de supraveghere montată în casa scării blocului M3 din Alba Iulia. Înaintea femeii se mai aflau doi tineri care au intrat în lift, însă aceasta nu a mai avut loc motiv pentru care a trebuit să aştepte. Victima nu a văzut că în spatele său se afla bărbatul care se pregătea să o atace cu sălbăticie.
 
 
În momentul în care au rămas singuri, infractorul i-a aplicat o lovitură în faţă, iar tânăra a căzut fără cunoştinţă. I-a luat telefonul şi portmoneul şi s-a făcut nevăzut. După viralizarea filmului video, agresorul a fost recunoscut iar numele acestuia a ajuns la poliţie. IPJ Alba era, deja, sesizată de medicii de la spital, dar nu au reuşit, timp de aproape 48 de ore, să îl identifice pe agresor. După circa două ore de la apariţia filmării pe reţeaua de socializare, Drăgoi Tiberiu Nicolae a fost ridicat de acasă şi adus la poliţie pentru cercetări. Aici a recunoscut fapta şi a fost reţinut. Tânăra este în continuare în spital, dar se simte bine şi are o evoluţie pozitivă.
 
 
citeste totul despre: