Cum a scăpat cu răni uşoare un bărbat din Alba care a căzut în faţa unei locomotive şi a trecut trenul peste el

Cum a scăpat cu răni uşoare un bărbat din Alba care a căzut în faţa unei locomotive şi a trecut trenul peste el

Bărbatul a scăpat cu răni uşoare după ce trenul a trecut peste el

Un bărbat din Alba poate să spună că s-a născut a doua oară după ce a scăpat cu răni uşoare în urma unui accident feroviar. Persoana a căzut în faţa unei locomotive, între şine, iar trenul a trecut peste el, fiind rănit uşor la cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc în gara CFR din comuna Valea Lungă, judeţul Alba. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a ieşit la o plimbare noctură printre şinele de tren, fără să observe însă că înspre el venea o locomotivă. 

Când a observat locomotiva, acesta a încercat să fugă din faţa sa dar s-a împiedicat şi a căzut între şine. Trenul a trecut pe deasupra sa şi l-a lovit la nivelul capului. 

Potrivit ISU Alba, în jurul orei 20:00 garda Blaj a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD la un accident feroviar în gara CFR Valea Lungă, accidentul fiind unul anunţat cu o posibilă victimă. 
 
La sosirea echipajelor de salvare, potrivit ISU Alba, victima de sex masculin prezenta leziuni uşoare la nivelul capului şi a fost transportat la spitalul din Blaj pentru alte investigaţii medicale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: