„Cu plecarea ta am pierdut tot“. Cine este tânărul înjunghiat mortal pe terasa unui local din Sebeş

„Cu plecarea ta am pierdut tot“. Cine este tânărul înjunghiat mortal pe terasa unui local din Sebeş

Tânărul ucis avea doar 32 de ani şi era căsătorit de 10 zile

Victima crimei de pe terasa unui local din Sebeş este avea doar 32 de ani şi locuia în comuna Pianu. Tânărul era căsătorit de doar 10 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit. Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă, a lucrat în trecut ca şi bodyguard şi avea o constituţie corporală foarte bine făcută. 
 
Tânărul s-a căsătorit în 6 mai 2018. Soţia acestuia a postat miercuri pe reţeaua de socializare Facebook următorul mesaj: ”Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog sa ma iei la tine soţul meu drag”. Gândurile soţiei sunt urmate de sute de mesaje de condoleanţe.
 
Se pare că între acesta şi agresor a avut loc un conflict spontan provocat de neînţelegeri mai vechi dintre cei doi. Agresorul l-a înjunghiat după care s-a făcut nevăzut. Atacatorul de 37 de ani s-a predat după aproximativ trei ore la Poliţia municipiului Alba Iulia, unde a fost audiat până în cursul serii. 
 
Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut, iar joi urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. Agresiunea a avut loc în jurul orei 12:30, pe terasa unui local din centrul oraşului Sebeş. Personalul medical ajuns la faţa locului nu i-a mai putut salva viaţa.
 
citeste totul despre: