Criminalistul Marius Ungureanu va fi noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Criminalistul Marius Ungureanu va fi noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Procurorul Marius Ungureanu, la Cugir, la investigarea unei crime

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba va avea în curând un nou prim-procuror după mai bine de zece ani, perioadă în care instituţia a fost condusă de Eugen Fulop. Noul şef al instituţiei va fi Marius Ungureanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Criminalistul Marius Ungureanu a promovat proba de susţinere a proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere oragnizat de Institutul Naţional al Magistraturii, cu nota 9.00.  Funcţia este deţinută din 1999 de Eugen Fulop, care a promovat în 2010 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Eugen Fulop a continuat, însă, să conducă Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba cu delegaţie, care îi expiră în 16 ianuarie 2012. Daniela Filip, candidat pentru postul de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, a obţinut 8,85 la susţinerea proiectului.

La examenul desfăşurat la Bucureşti, procurorul Augustin Lazăr, care vizează postul de prim-procuror adjunct de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a obţinut nota 10. Augustin Lazăr deţine şi în prezent acest post.  Călin Cosmin Stroie, candidat pentru funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a fost notat cu 9,42.

Următoare probă a concursului se va desfăşura în 5 decembrie şi va consta în susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Nu au existat candidaţi pentru funcţiile de prim-procuror ale Parchetelor de pe lângă Judecătoriile din Blaj, Aiud şi Câmpeni, respectiv prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi Aiud.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările