Criminal prins de poliţişti: a recunoscut că a omorât în 48 de ore două femei la Alba Iulia şi Botoşani

Criminal prins de poliţişti: a recunoscut că a omorât în 48 de ore două femei la Alba Iulia şi Botoşani

Mădălin Mik Lupu este principalul suspect şi pentru crima de la Alba Iulia. Foto: botosaninews.ro

Un tânăr în vârstă de 24 de ani ar fi principalul suspect al crimei de la Alba Iulia, unde o bătrână de 80 de ani a fost omorâtă în propria locuinţă, iar fiul ei de 53 de ani a fost grav rănit. Mădălin Miki Lupu a fost prins de poliţişti după ce a mai omorât o femeie în Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii din Alba verifică o informaţie potrivit căreia, ucigaşul femeii din Partoş ar fi Mădălin Miki Lupu, un recidivist care ar mai avea la activ încă o crimă comisă după doar două zile. Acesta a fost prins la Botoşani, după ce a ucis o altă femeie în vârstă, după care ar fi recunoscut ambele fapte. 
 
După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoşani unde a încercat să comită un furt la locuinţa Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din localitatea Coţuşca. Femeia nu era acasă dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital. Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naştere, în 17 iulie.
 
Lupu are 7 clase este recidivist şi a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieşit din penitenciar anul trecut, după cinci ani. Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis, marţi, propunerea de arestare preventivă a lui Mădălin Miki Lupu în urma propunerii făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Suspectul la momentul reţinerii în Botoşani
 
În faţa instanţei tânărul a spus că a comis fapta pentru bani, el mergând în casa femeii, de 71 de ani, pentru a lua o sumă de bani, având în vedere că era ziua lui. S-a speriat când femeia s-a întors acasă şi a dat peste el şi a înjunghiat-o. Mădălin Miki Lupu a recunoscut că tot el a omorât-o şi pe bătrâna de 80 de ani din judeţul Alba, Cornelia Drâmbărean, pe care a desfigurat-o cu mai multe lovituri de bâtă. Pe pagina sa de pe Facebook, tânărul a postat în trecut mai multe fotografii din celulă.
 
 
Crima de la Alba Iulia a avut loc în nopatea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare, sâmbătă dimineaţă, în spaţiul dintre curtea şi grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoş, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap şi a fost transportat la spital.
 
Omorul a fost descoperit sâmbătă dimineaţa, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuinţa lor, unde ar fi descoperit grozăvia. În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările