UPDATE Crimă şocantă într-un sat din Apuseni. Un bărbat i-a tăiat capul fratelui său cu un topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba anchetează o faptă de omor ce a avut loc joi, 20 august, în comuna Mogoş din Alba.

UPDATE 2: Tribunalul Alba a dispus vineri arestarea preventivă a inculpatului Băişan Pamfil. ”Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: dispune arestarea preventivă a inculpatului Băişan Pamfil, aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 21.08.2020 şi până la data de 19.09.2020, inclusiv”, se precizează în minuta hotărârii instanţei de judecată.

UPDATE 1: Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în data de 20 august 2020, în jurul orelor 14,00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpat, urmând a sesiza judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Agresorul are 65 de ani şi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Oraşului Abrud şi Postul de Poliţie Mogoş.

Şirea iniţială: Crima ar fi avut loc pe fondul unei discuţii aprinse, în contradictoriu, între cei doi fraţi.

Unul dintre ei a luat un topor din gospodărie şi şi-a ucis fratele cu o lovitură. Surse locale susţin că, practic, atacatorul i-ar fi tăiat capul victimei cu toporul.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că atacatorul i-ar fi cerut victimei bani de băutură şi acesta l-ar fi refuzat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite