Crimă la Blaj în a doua zi de Paşti. Un tânăr de 21 ani, înjunghiat pe stradă, a murit la spital

Crimă la Blaj în a doua zi de Paşti. Un tânăr de 21 ani, înjunghiat pe stradă, a murit la spital

Foto Arhivă

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Blaj este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de omor după ce a înjunghiat un alt tânăr de 21 de ani, care a murit la spital. Agresiunea a avut loc în seara zilei de 21 aprilie 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Plopilor din oraş s-a produs un scandal între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţie deplasată la faţa locului, a rezultat că, între tânărul (F.Ş.V.) de 21 de ani şi cel (L.Ş.C.) de 18 ani, ambii din Blaj, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia primul a fost lovit cu un cuţit în zona toracică. 
 
Victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, prezentând o plagă penetrantă în zona toracică, fiindu-i afectat plămânul drept. Ulterior aceasta a fost transferată la un spital din Târgu Mure unde în cursul dimineţii de marţi, 22.04.2014, a decedat. 

Conflictul s-ar fi desfăşurat în plină stradă, într-un cartier locuit în general de persoane de etnie romă. În scandal ar fi fost implicate mai multe persoane, care s-au bătut, iar la un moment dat, una dintre acestea l-a înjunghiat pe tânărul de 21 de ani. Cel mai probabil, conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.
 
Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi luarea măsurilor legale. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: