Consiliul Judeţean Alba se împrumută cu 20 milioane de lei pentru finanţarea unor proiecte de investiţii publice

Consiliul Judeţean Alba se împrumută cu 20 milioane de lei pentru finanţarea unor proiecte de investiţii publice

Consiliul Judeţean Alba

Consiliul Judeţean Alba va contracta un împrumut de pe piaţa privată, în valoare de de maxim 20.000.000 lei (circa 4,5 milioane de euro), în vederea asigurării resursele financiare pentru realizarea unor proiecte de investiţii publice de interes judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin acest credit, Consiliul Judeţean Alba va asigura co-finanţarea pentru trei proiecte pe care le derulează în prezent, dintre care două sunt finanţate în caea mai mare parte din fonduri europene:
 
- contribuţia Consiliului Judeţean Alba la finanţarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor in judeţul Alba”finanţat in cadrul POS Mediu - 14.815.015 lei.
 
- contribuţia CJ Alba la finantarea proiectului ”Managementul integrat al siturilor ROSCI0085 Frumoasa şi ROSPA0043 Frumoasa”, in cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu-POS Mediu 2007-2013, Axa prioritară 4  Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protecţia Naturii - 3.900.00 lei.
 
- contribuţia Consiliului Judeţean Alba la finanţarea proiectului “Sistem microregional de alimentare cu apă a comunelor Daia Română, Spreng, Doştat, Rahău” - 1.284.984 lei.
 
Proiectul de hătărâre privind ”aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne/externe in valoare de maxim 20.000.000 lei” va fi prezentat votului Consiliului Judeţean, în cadrul şedinţei de joi, 29 ianuarie 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: