Condamnat în Italia, descoperit la Alba Iulia. Arestat la domiciliu până ce se depune mandatul european de arestare

Condamnat în Italia, descoperit la Alba Iulia. Arestat la domiciliu până ce se depune mandatul european de arestare

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, căutat de autorităţile din Italia, a fost reţinut de poliţiştii din Alba. Acesta era urmărit, la nivel internaţional şi este posesor al unui mandat european de arestare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba l-au depistat, miercuri, 24 iunie, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare.
 
Mandatul este emis de către autorităţile judiciare din Italia, pentru săvârşirea unor infracţiuni de introducere în ţară şi comercializare a produselor cu semne false şi tăinuire.
 
S. Ioan a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior  Curţii de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

Instanţa a amânat cauza la data de 8 iulie 2020, ora 14:00 în vederea depunerii la dosarul cauzei a mandatului european de arestare emis pe numele persoanei solicitate şi a hotărârii de condamnare. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 15 zile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările