Comisar de la Garda de Mediu Hunedoara arestat preventiv la Alba Iulia pentru luare de mită

Comisar de la Garda de Mediu Hunedoara arestat preventiv la Alba Iulia pentru luare de mită

Comisarul de la Garda de Mediu a fost surprins în flagrant de procurori DNA

Un comisar al Gărzii de Mediu din Hunedoara a fost reţinut de procurori de la DNA Alba Iulia pentru luare de mită. Joian Voichiţa a fost surprinsă în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei de la administratorul unei firme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 01.06.2016, a inculpatei Joian Vocihiţa, comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Hunedoara, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit procurorilor DNA, în data de 30 mai 2016, inculpata Joian Voichiţa, în calitate de comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Hunedoara, a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale (martor denunţător în cauză), suma de 1.000 lei.

Suma respectivă de bani a fost pretinsă în legătură cu atribuţiile de serviciu, vizând un control efectuat de inculpată la societatea omului de afaceri, la data de 03 februarie 2016, finalizat fără să fie aplicată nicio sancţiune. La data de 01 iunie 2016 inculpata Joian Voichiţa a fost surprinsă în flagrant de către procurorii anticorupţie după ce a primit de la martorul denunţător suma de 1.000 lei, banii fiind găsiţi asupra acesteia.
 
În 02 iunie 2016, inculpata Joian Voichiţa a fost prezentată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă a inculpatei pe o perioadă de 30 zile. Inculpata a contestat decizia la Curtea de Apel care a respins cererea acesteia şi a decis că va rămâne în stare de arest preventiv. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: