Comercianţii au scăzut preţurile la „Târgul Căciulilor“

Comercianţii au scăzut preţurile la „Târgul Căciulilor“

Blăjenii au probat zeci de căciuli de blană

Circa 30 de meşteri căciulari din zona Ardealului au participat, ieri, la „Târgul Căciulilor“ desfăşurat la Blaj. Aprocimativ 300 de comercianţi şi-au expus marfa pe sandurile amenajate pe principalele artere de circulaţie din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizat în mod firesc de Sfântul Nicolae, evenimentul a fost devansat în acest an cu trei zile din cauza alegerilor. Au fost expuse căciuli din piele de miel, de astrahan, negre sau brumării, cu sau fără cozoroc, dar şi din blană de vulpe argintie, albă sau neagră. Comparativ cu anul 2008, comercianţii au mai lăsat la preţ, acestea variând între 150 – 300 de lei, în funcţie de materia primă şi model.


Căciuliţele tricotate s-au vândut cu 12 – 15 lei bucata. Pe lângă  căciuli, blăjenii au mai putut cumpara îmbrăcăminte, încălţăminte, oale de lut, covoare, produse electronice, ornamente de Crăciun, miere de albine, dulciuri, vată pe băţ, clătite şi fructe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările