Coloană de 7 kilometri în zona închisă a Autostrăzii Sibiu – Orăştie, în dreptul municipiului Sebeş

Coloană de 7 kilometri în zona închisă a Autostrăzii Sibiu – Orăştie, în dreptul municipiului Sebeş

Coada de maşini se întinde pe 7 km

Centrul Infotrafic anunţă că maşinile circulă în coloană de şapte kilometri, în zona închisă a Autostrăzii Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii Sebeş, judeţul Alba

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia pe A 1 este închisă între nodurile Cunţa şi Sebeş Vest, până vineri dimineaţă, pentru lucrări în vederea reaizării conexiunii A 10 cu A1.
  
”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, în zona închisă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 312, localitatea Sebeş, s-a format coloană în mişcare pe 7 kilometri, iar la kilometrul 292, localitate Cunţa, judeţul Alba, coloana se întinde pe 1 kilometru”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.
 
Sursa citată a precizat că, până vineri, ora 07.00, circulaţia este oprită pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 292 – 312, între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, judeţul Alba.
 
Măsura este impusă pentru efectuarea lucrărilor de construcţie în vederea realizării conexiunii Autostrăzii A10 cu A1. Traficul este deviat pe DN 1 şi DN 7.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările