Cetatea Alba Iulia, iluminată în galben şi albastru în semn de solidaritate cu Ucraina

Cetatea Alba Iulia, iluminată în galben şi albastru în semn de solidaritate cu Ucraina

Cetatea Alba Iulia. Foto: Facebook/ Gabriel Pleşa

Cetatea Alba Carolina va fi iluminată în culorile galben şi albastru, în semn de solidaritate cu Ucraina şi cetăţenii din Ucraina, ţară în care joi dimineaţă, Rusia a început războiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În contextul situaţiei de conflict armat în care se află Ucraina, în semn de solidaritate faţă de poporul acestei ţări, greu încercat în aceste momente, Cetatea Alba Carolina va rămâne iluminată în culorile galben şi albastru, culori pe care fiecare ucrainean le poartă în suflet şi pe drapelul naţional.
 
Semnificaţia lor, de pace şi prosperitate, să-i întărească în lupta pentru a-şi păstra suveranitatea şi integritatea teritorială”, a scris Gabriel Pleşa, într-o postare pe Facebook.
 
Postarea primarului Pleşa, vine în contextul în care miercuri, 23 februarie, Cetatea Alba Carolina a fost iluminată în galben şi albastru, culorile clubului Rotary Internaţional, de la a cărui înfiinţare s-au împlinit 117 ani.
 
 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările