Ce mai cumpără Consiliul Judeţean Alba: odorizante auto cu aromă fresh, umbrele şi insigne de rever

Ce mai cumpără Consiliul Judeţean Alba: odorizante auto cu aromă fresh, umbrele şi insigne de rever

Consiliul Judeţean cumpără 500 de umbrele

Consiliul Judeţean Alba a iniţiat o achiziţie publică privind furnizarea de produse informative şi de promovare cu o valoare estimată de 32.610 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia judeţeană va cumpăra o cantitate de 1.900 de bucăţi de odorizant auto personalizat, 1.000 de pixuri metalice inscripţionate cu ”Call Center Anticorupţie 0800.806.806”, 1.000 de pixuri metalice inscripţionate cu denumirea Consiliul Judeţean Alba şi tot 1.000 de pixuri inscripţionate cu logo-ul Turism Alba.
 
Lista de cumpărături mai cuprinde 500 bucăţi umbrele de ploaie, 500 bucăţi insigne de rever cu pin şi 250 de insigne de rever patinate cu pin, toate persoanlizate cu logo-ul Turism Alba. Cele mai costisitoare sunt insignele cu rever, a căror valoare a foste stimată la 12.500 de lei, fără TVA, respectiv un preţ mediu de circa 16 lei/bucată.
 
Costul umbrelelor a fost estimat la 11.500 de lei, tot fără TVA, adică aproximativ 23 de lei o bucată. Potrivit caietului de sarcini, odorizanul auto va fi confecţionat din carton, va avea forma hărţii României şi aroma – fresh. Pentru un odorizant a fost stabilit un preţ estimat de 90 de bani, iar un pix va costa 2,3 lei.
 
Pixurile vor avea culoare albastră şi roşie şi vor fi inscripţionate prin gravură laser. Umbrelele vor avea, de asemenea, culoarea albastră şi mâner antifrig din spumă. Ofertele pot fi depuse la sediul instituţiei până în 17 septembrie 2018

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările