Caracalul din Alba Iulia. Se plantează copaci pe locurile de parcare FOTO

Caracalul din Alba Iulia. Se plantează copaci pe locurile de parcare FOTO

Primăria Alba Iulia a trecut la o nouă etapă în ceea ce priveşte activităţile de plantare copaci. Noua destinaţie a acestora sunt locurile de parcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi copaci au fost plantaţi pe câteva locuri de parcare din centrul municipiului Alba Iulia, într-una dintre cele mai aglomerate zone, respectiv Piaţa Iuliu Maniu – strada Teilor.
 
Locurile de parcare în zona respectivă sunt cu plată, însă şoferii nu le mai pot folosi. Persoana care a publicat imaginile pe Facebook susţine că Alba Iulia poate să facă concurenţă Caracalului, cu brio.
 
În Alba Iulia sunt aproape 30.000 de autovehicule şi doar 8.000 de locuri de parcare. Dintre acestea, aproximativ 3.500 sunt parcări publice care nu sunt contractate cu abonament de către persoanele rezidente.
 
Din 31 mai 2021, la Alba Iulia intră în viogare un nou regulament al parcărilor publice cu plată. Faţă de precedentul regulament, se extinde aria parcărilor incluse în zona tarifară 1 şi se permite realizarea de abonamente pentru zona 0, aferentă Cetăţii Alba Carolina.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările