Căprioare bucuroase de venirea primăverii, surprinse în Parcul Natural Apuseni VIDEO

Căprioare bucuroase de venirea primăverii, surprinse în Parcul Natural Apuseni VIDEO

Caprioară susprinsă de camera de supraveghere. Foto: capturp video youtube

Noi imagini inedite au fost surprinse în Parcul Natural Apuseni. Este vorba despre câteva căprioare care se bucură de venirea primăverii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rangerii parcului Natural Apuseni au reuşit să surprindă imaginile inedite cu familia de căprioare, care se hrănesc şi se adapă într-un pârâu din parc.
 
Fauna bogată din Parcul Natural Apuseni este monitorizată permanent de rangeri, inclusiv cu ajutorul camerelor de monitorizare cu senzori.
 
Căprioara (Capreolus capreolus) este un animal exclusiv ierbivor, mănâncă aproape orice material vegetal aflat la îndemână (inclusiv ace de conifere, dacă resursele de hrană sunt sărace), dar preferă alimente moi, bogate în surse energetice şi care conţin multă apă.

 
Căprioarele se hranesc dimineaţa sau seara târziu, iar în cursul zilei se odihnesc. Căprioara poate trăi pana la 15 ani, apogeul este la varsta de 7-8 ani, după care intră în regres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările