BEJ Alba a stabilit ordinea partidelor şi candidaţilor pentru Consiliul Judeţean. Cine va fi primul pe buletinele de vot

BEJ Alba a stabilit ordinea partidelor şi candidaţilor pentru Consiliul Judeţean. Cine va fi primul pe buletinele de vot

Foto: Adevărul

Biroul Electoral Judeţean Alba a realizat miercuri, 26 august, tragerea la sorţi a numărului de ordine de pe buletinele de vot pentru alegerile pentru Consiliul Judeţean Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în urma tragerii la sorţi s-a stabilit următoarea ordine pe buletinele de vot:
 
Nr. 1 – Partidul Mişcarea Populară – PMP
 
Nr. 2 – Uniunea Democrată Maghiară din România – UDMR
 
Nr. 3 – Partidul Pro România
 
Nr. 4 – Partidul Social Democrat – PSD
 
Nr. 5 - Partidul Naţional Liberal – PNL
 
Nr. 6 - Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE
 
Nr. 7 – Partidul Puterii Umaniste (Social-liberal) – PPU
 
Nr. 8 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)
 
Nr. 9 – Partidul Verde
 
Nr. 10 – Alianţa USR PLUS
 
Ordinea rezultată din tragerile la sorţi este valabilă în cazul tuturor buletinelor de vot utilizate pentru alegerea Consiliului Judeţean Alba şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Alba.
 
Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, din listă vor dispărea cele două formaţiuni care nu au propuneri, respectiv UDMR şi Partidul Verde, ordinea finală fiind următoarea: 1 - PMP, 2 - Pro Romania, 3 - PSD, 4 - PNL, 5 - ALDE, 6 - PPU, 7 - AUR, 8 - USR PLUS.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările