Bărbatul din Alba care şi-a lovit copilul de 9 luni cu drujba în cap, arestat preventiv pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv
Bărbatul a fost arestat preventiv

Bărbatul din Alba care şi-a lovit intenţionat copilul de 9 luni cu un motofierăstrău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul este acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul care şi-a lovit copilul cu drujba în cap după o ceartă cu concubina acestuia a primit, sâmbătă, 15 februarie 2020, mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Vineri, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Potrivit IPJ Alba, joi, 13 februarie, în jurul orei 22.40, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 24 de ani, din Ungurei, comuna Roşia de Secaş, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 9 luni, a fost agresat de către soţul său.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent şi, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor, în zona capului. 

Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie. Ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor şi a fost declinată continuarea cercetărilor în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite