Bărbatul care îi ajută gratuit pe oamenii din Aiud, amendaţi în perioada stării de urgenţă, cu contestaţiile în instanţă

Bărbatul care îi ajută gratuit pe oamenii din Aiud, amendaţi în perioada stării de urgenţă, cu contestaţiile în instanţă

Zeci de oameni din Aiud amendaţi au fost ajutaţi gratuit de către Ciprian Bogdan

Un bărbat din Aiud care s-a remaract în perioada stării de urgenţă prin distribuirea de pachete cu alimente persoanelor aflate în nevoie, încearcă să îi ajute şi pe cei care au fost amendaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian Bogdan  a distribuit 500 pachete cu alimente pe timp de pandemie şi în perioada stării de urgenţă. Acesta vine în continuare în sprijinul concetăţenilor săi şi îi ajută la depunerea contestaţiilor pentru amenzile primite în perioada stării de urgenţă, dar şi să îşi găsească un loc de muncă.
 
Într-o postare pe pagina de facebook, bărbatul explică ce anume au nevoie oamenii şi îi îndeamnă să apeleze la ajutorul lui.
 
”Marţi este ultima zi când se mai pot depune contestaţii la amenzile primite în perioada stării de urgenţă! Până acum sunt peste 40 aiudeni au apelat la ajutorul nostru şi suntem în continuare deschişi să ajutăm şi pe alţii! Amintesc că, pe lângă procesul verbal de contravenţie, este nevoie şi de achitarea taxei de timbru judiciar (se achită la Primărie – serviciul taxe şi impozite) şi plicul cu data poştei dacă îl mai aveţi!
 
Eu voi redacta plângerea contravenţională pentru fiecare PV în parte în vederea anulării pe motiv de neconstituţionalitate, conform Deciziei Curţii Constituţionale 152/6.05.2020. Voi asigura copiile xerox la documente şi apoi le voi depune în două exemplare la Judecătoria Aiud în numele dvs! Vă aduc la cunoştiinţă ca amenzile primite pentru tulburarea ordinii publice cât şi cele pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, nu fac obiectul acţiunii noastre!
 
În paralel, aşa cum am promis, căutam să identificăm locuri de muncă pentru aiudeni! La momentul de faţă, sunt în discuţii cu gigantica companie grecească “Aktor-RO” pentru a angaja 20 de aiudeni la autostrada Aiud-Sebeş! Ţinem aproape!”, a scris Ciprian Bogdan.
 
Ciprian Bogdan s-a născut acum 40 de ani, în Aiud. În anul 1999 a plecat în Timişoara, unde spune el că acolo s-a format ca om. A studiat psihologia şi asistenţa socială, a făcut masterate în management şi instituţii drept privat, precum şi alte cursuri de formare în ţară şi în străinătate. S-a reîntors acasă în Aiud în anul 2007, cu toate că avea multe oportunităţi de a rămâne în Timişoara sau să plece în străinătate, în timp ce majoritatea tinerilor aiudeni plecau spre alte zări pentru a-şi căuta un trai mai bun. 
 
A observat că la aceea vreme în Aiud exista o mare problemă în ceea ce priveşte educaţia, în special rata mare a abandonului şcoalar, analfabetismul funcţional şi integrarea în societate a grupurilor vulnerabile. Prin urmare, a înfiinţat o şcoală privată (centru de zi licenţiat de Stat cu after school), unde în decursul anilor peste 400 copii cu risc de abandon şcolar au primit ajutor la teme în sistem individualizat, consiliere şi sprijin pentru a-şi continua studiile, totul în mod gratuit.
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: