Averea deputatului Cornel Comşa a „explodat“ după nuntă: 200.000 de euro în bani şi proprietăţi plus zestrea miresei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Cornel Comşa a intrat în Parlament cu ajutorul PP-DD
Deputatul Cornel Comşa a intrat în Parlament cu ajutorul PP-DD

Averea parlamentarului independent (fost PP-DD) de Aiud Cornel Comşa a „explodat”, după nunta pe care a avut-o în iunie 2014. Aproape 200.000 euro în bani şi bijuterii au îngroşat conturile parlamentarului, potrivit declaraţiei de avere publicată în urmă cu două luni. La aceasta se adaugă şi „zestrea” miresei, care a venit cu numeroase proprietăţi.

Nici în perioada burlaciei, Comşa nu era un politician sărac, parlamentarul având în conturi în jur de 140.000 de euro. După nunta care a avut loc în 14 iunie 2014 la Alba Iulia averea acestuia a crescut la peste 200.000 de euro. Înainte de a ajunge deputat, Comşa a fost consilier local din partea PP-DD în Consiliul General al municipiului Bucureşti.

În vara anului trecut, tot judeţul Alba vorbea de nunta parlamentarului Cornel Comşa cu Olivia Zaharia. Cei doi au închiriat tot Hotelul Medieval pentru marele moment, au avut salve de tun, decoraţiuni minunate şi alte luxuri pentru care cu siguranţă au avut de cheltuit o mică avere. Totuşi, se pare că banii cheltuiţi pe nuntă s-au întors înzecit la cei doi. Darul primit de la invitaţi şi cele două perechi de naşi alese pe sprânceană, deputatul PSD Iulian Iancu şi Mihaela, dar şi David şi Sarita Hay, i-au îndesat bine conturile deputatului şi i-au mărit averea considerabil. Deşi n-a fost cu foarte mulţi invitaţi dar, după cum reiese din declaraţia de avere a deputatului, a fost o nuntă cu plicurile groase.

Potrivit declaraţiei de avere, la nuntă, familia Comşa a primit de la invitaţi 110.000 de euro, ceasuri de 30.000 de euro, bijuterii de 35.000 de euro şi tablouri de 10.000 de euro. Deputatul nu o ducea rău nici pe vremea când se bucura de burlăcie, dar până în acest an rubricile cu „bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult etc” erau goale.

Anul trecut, înainte de nuntă, parlamentarul avea din conturi şi bani împrumutaţi, o sumă de 140.000 de euro, iar anul acesta după nuntă averea lui a ajuns la 164.000 de lei în conturi şi bani împrumutaţi, la care se mai adaugă cei 55.000 de euro cota lui de la nuntă din cei 110.000 euro, deci un total de 219.000 de EURO. Într-un an, Cornel Comşa a adăugat în conturi 79.000 de euro, fără să mai luăm în calcul cei 75.000 de euro, cât reprezintă valoarea cadourilor primite la nuntă.

Pe lângă darul de la nuntă, şi soţia a venit cu un număr impresionat de imobile şi terenuri, având o casă de vacanţă în Poiana Mărului, două apartamente şi o casă de locuit în Braşov, un teren intravilan şi unul forestier în Poiana Mărului, un teren intravilan în Tulcea, un teren extravilan şi unul agricol în Vulcan şi alte două terenuri intravilane în Braşov.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite