Aventurile penale ale unor tineri din Alba. Au furat o maşină apoi i-au dat foc ca să şteargă urmele

Aventurile penale ale unor tineri din Alba. Au furat o maşină apoi i-au dat foc ca să şteargă urmele

Un tânăr şi o tânără din Alba sunt cercetaţi de poliţişti după ce au sustras un autoturism pe care ulterior l-au incendiat, pentru a şterge urmele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată duminică, 4 noiembrie, de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Gheorghe Şincai. În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost identificat, de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, pe raza localităţii Hăpria, ars în întregime.
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri, un băiat de 17 şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârşirea faptelor. Se pare că, în noaptea de 03/04.11.2018, cei doi au sustras autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Straja, comuna Berghin, iar la întoarcere, pe raza localităţii Hăpria, l-au scos în afara carosabilului şi, pentru a şterge urmele infracţiunii, i-au dat foc.
 
Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul a fost cel care a condus autoturismul, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, distrugere prin incendiere şi conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de azi, 05.11.2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: