UPDATE Autostrada A1 a fost redeschisă pe ambele sensuri în zona Sebeş. Lucrările la conexiunea cu A10 au durat aproape 30 de ore

UPDATE Autostrada A1 a fost redeschisă pe ambele sensuri în zona Sebeş. Lucrările la conexiunea cu A10 au durat aproape 30 de ore

Foto: CNAIR

Traficul rutier a fost redeschis vineri, pe A1, între nodurile Cunţa şi Sebeş Vest, după aproape 30 de ore de lucru la conexiunea cu A10.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 12.30 Traficul rutier a fost deschis pe ambele sensuri în zona nodului rutier de la Sebeş. A fost reluată circulaţia şi pe sensul Orăştie - Sibiu. Celălalt sens fusese deschis dimineaţă, după ora 08.00.
 
Ştirea iniţială: ”S-a deschis circulaţia rutieră pe A1, între Cunţa şi Sebeş Vest pe direcţia Sibiu - Orăştie. Sensul Orăştie - Sibiu va rămâne în continuare închis pentru încă 2 ore, din motive de siguranţă a traficului.
 
Amintim faptul că traficul rutier a fost restricţionat în această zonă pentru 24 de ore, între 23 iulie 2020, începând cu ora 07.00, respectiv până în data de 24.07.2020, ora 07.00, restricţia fiind prelungită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
 
Închiderea circulaţiei rutiere a fost necesară pentru lucrări de construcţie ale Autostrăzii A10 la conexiunea cu A1, care se desfăşoară în cadrul contractului “Proiectare şi execuţie Autostrada Sebeş-Turda Lot 1, km 0+000 – km 17+000”, a transmis CNAIR, la ora 08.30.
 
Joi după amiaza, la intrare în Sebeş cozile au fost şi de 7 kilometri : ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, în zona închisă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 312, localitatea Sebeş, s-a format coloană în mişcare pe 7 kilometri, iar la kilometrul 292, localitate Cunţa, judeţul Alba, coloana se întinde pe 1 kilometru”, a transmis Centrul Infotrafic.
 
Circulaţia a fost oprită pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 292 – 312, între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, judeţul Alba, pentru efectuarea lucrărilor de construcţie în vederea realizării conexiunii Autostrăzii A10 cu A1. Traficul este deviat pe DN 1 şi DN 7.
 
 
S-a stat în coloană şi 60 de minute pentru o porţiune de drum de 6 kilometri, atât între Vinţu de Jos şi Sebeş cât şi la intrare în Sebeş dinspre Sibiu.
 
Lucrări complexe pe Autostrada A1 Sibiu – Devasunt desfăşurate joi şi vineri , în zona Sebeş, cu scopul de a realiza conexiunea cu Autostrada A10 Sebeş – Turda.
 
Este vorba despre turnarea plăcii pentru supra-betonarea pasajului de pe breteaua 2, care traversează A1, între nodul rutier Sebeş – Lancrăm şi Sebeş – Vinţişoara.
 
De cealaltă parte, între nodul rutier Cunţa şi nodul rutier Sebeş – Lancrăm, constructorul a amplast pe piloni un tablier metalic, parte a bretelei care leagă A10 de A1. Ridicarea piesei s-a putut face cu ajutorul unei macarale de mare tonaj. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările