AUDIO „Împuţitu' naibii, stai aici! F... gura mă-tii de împuţit!“ Înjurături şocante la adresa copiilor înregistrate de un părinte la o creşă din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transcriptul înregistrărilor realizate de un părinte la o creşă din Alba Iulia arată o realitate şocantă. O îngrijitoare şi o educatoare folosesc cuvinte cu mare impact emoţional. Înjură copii, se răzbună şi îi pedepsesc pentru aproape orice fac în timpul cât se află la creşă.

Situaţia a fost scoasă la lumină după ce un părinte care a bănuit că se întâmplă ceva la creşă a pus un aparat de înregistrat în ghiozdanului copilului. Astfel, au fost înregistrate discuţiile şi strigătele şocante ale unei îngrijitoare şi ale educatoarei, înjurăturile la adresa copiilor.

Cele două femei înjură aproape tot timpul în timp ce discută cu copiii şi sunt deranjate de orice lucru minor, cum ar fi faptul că unul dintre aceştia ar fi făcut în pat. În urma ascultării înregistrărilor realizate, doi părinţi au decis să depună plângere penală la poliţie.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Şi Primăria municipiului Alba Iulia, în administrarea căreia se află creşa nr. 2 din cartierul Ampoi, inaugurată în 2016, a declanşat o procedură administrativă în acest caz, fiind sesizată Comisia de disciplină. Reprezentanţii primăriei susţin că până în prezent au fost audiate 19 persoane, atât din rândul personalului creşei, cât şi din partea părinţilor. Aceştia mai susţin că la nivelul administraţiei locale nu au existat până acum sesizări de acest fel la adresa celor două angajate ale creşei.

Fişier audio cu o mică parte din înregistrările realizate la creşa din Alba Iulia:

Câteva dintre afirmaţiile şocante extrase aleatoriu din transcriptul unei înregistrări:

”Împuţitu naibii, stai aici! / F... gura mă-tii de împuţit! / Linişte... fă-ţi pedeapsa... du-te dracu să bage în tine! / Unde s-o pişat tu nesimţitu ăsta / Ce dracu că nici nu te-ai udat, nesimţitule! / Du-te la oliţă şi fă pişu, putoare! / O bată-te D... de prost / O trăzni-te-ar chiloţii că mă disperi! / Te rog să bei apă, dar să o bei, că dacă nu ţi-o pun pe tine, în cap ţi-o torn / Acuma te culci cu tatăt-o cu tot / Tâmpit ce eşti că nimic nu înţelegi / Ui ce l-a împins pe..., du-te dracului de nesimţit / De acolo nu mai mişti până..., mă nesimţitule / Da dă-l tu dracului, ieri a fost agitat, azi ce dracu o avut iar / Treci... acolo la colţ, acolo stai pănă nu mai poţi! / Aici stai tâmpitule, că mă disperi cu scuipatul tău cu tot!”

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite