Ameninţările unui bărbat la adresa a doi poliţişti: „Vă tai! Vă fac bucăţele!”. Ce pedeapsă a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
murgeni politisti mascati

Un bărbat din oraşul Ocna Mureş care a ameninţat cu moartea doi poliţişti a fost condamnat la închisoare cu executare pentru ultraj.

Faptele s-au petrecut în 20 octombrie 2020, iar câteva luni mai târziu, în data de 7 ianurie 2021, magistraţii Judecătoriei Aiud l-au condamnat pe Andrei P.I., în vârstă de 32 de ani, la închisoare cu executare pentru ultraj. 

Unul dintre poliţiştii implicaţi a cerut instanţei să fie înştiinţat personal dacă bărbatul este eliberat sau evadează din penitenciar.

Potrivit motivării instanţei, în data de 20 octombrie 2020, în jurul orei 19:00, fosta iubită a bărbatului a sunat la 112 şi a reclamat faptul că acesta se află la domiciliul ei, în stare de ebrietate, şi face scandal. La faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în curtea casei fostei iubite şi i-au solicitat să părăsească imobilul. Bărbatul a ieşit din curte, dar pe stradă a început să devină agresiv şi să adreseze ameninţări ca adresa poliţiştilor, mai exact, le-a spus: ”Vă tai! Vă omor! Vă arăt eu vouă! Vă fac bucăţele!”, se arată în motivarea instanţei.

Poliţiştii s-au urcat în autospeciala de poliţie, au întors şi s-au deplasat spre domiciliul bărbatului, pentru a discuta cu acesta şi pentru a aplana starea conflictuală izbucnită între el şi fosta sa concubină, se mai arată în documentul citat. În acel moment bărbatul a luat un topor, iar când poliţiştii au oprit maşina în faţa curţii, acesta a aruncat cu toporul în autospecială.

După bărbatul a fugit, dar fost prins de luptătorii de la SAS care au fost chemaţi să intervină. Inculpatul, Andrei P.I., a fost condamnat în data de 7 ianuarie 2021, la pedeapsa de un an şi trei luni de închisoare pentru ultraj, însă pedeapsa nu a fost definitivă.

Pe 13 ianuarie, bărbatul a făcut apel, iar dosarul va ajunge pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, unde se va da o hotărâre definitivă.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Isprăvile unor italieni în România. Au prins un contract public „gras”, apoi au abandonat şantierul şi au plecat

Amendă de 50.000 de lei pentru praful de pe şantierul autostrăzii A10. Ce decizie definitivă au luat instanţele

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite