Alina Gorghiu, schimbare de optică, în Alba: „De când sunt însărcinată, privesc politica altfel, cu mai multă îngăduinţă”

Alina Gorghiu, schimbare de optică, în Alba: „De când sunt însărcinată, privesc politica altfel, cu mai multă îngăduinţă”

Alina Gorghiu va naşte în luna mai un băieţel

Alina Gorghiu spune că de când este însărcinată şi-a schimbat percepţia despre politică, pe care o priveşte acum ”cu mai multă îngăduinţă”. Copreşedintele PNL afirmă că este mai preocupat de teme care ţin de familie, copii şi sănătate publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina Gorghiu a afirmat la Alba Iulia că nu ştie încă care va fi numele copilului pe care urmează să îl nască. Mai mult, copreşedintele PNL susţine că este foarte dificil să se pună de acord cu soţul pentru a găsi un nume potrivit. 

”(…) pe cuvântul meu de onoare dacă ştiu în momentul acesta. Avem mai multe variante, dar încă nu am reuşit să ajungem la un consesns şi constat că este cea mai dificilă misiune să te pui de acord cu soţul pe numele copilului. Mie în continuare îmi plac câteva nume care nu sunt aşa de noutăţi pe scena familiei din România. Aş alege un nume mai autentic românesc, dar am senzaţia că până în ultima zi nu o să ştiu”, a spus Alina Gorghiu.  Aceasta a completat că ”e o minune să fii însărcinată şi să te mişti printre oameni”, dar şi că şi-a schimbat percepţia despre politică de când este în această situaţie.
 
”Şi politica o privesc altfel, cu mai multă îngăduinţă, care sunt subiectele care ţin de familiile active, care ţin de democraţie, care ţin de copii, de sănătatea publică. Teme pe care am pus accentul abia după ce am ajuns să fiu în această situaţie şi îmi parte rău că parlamentarii nu dau mai multă atenţie temelor sociale. Vorbesc de aproape un an de zile de faptul că în România populaţia a ajuns să fie la acelaţi nivel ca acum 50 de ani şi din păcate populaţia peste 65 de ani este mai numeroasă ca cea între zero şi 30 de ani. Avem o populaţie îmbătrânită în România şi trebuie să fim foarte atenţi”, a mai spus copreşedintele PNL.
 
Alina Gorghiu a declarat anterior că la sfârşitul lunii mai va naşte un băieţel. Este căsătorită cu economistul Lucian Isar, fost ministru delegat în Guvernul condus de Victor Ponta.
   
Gorghiu participă sâmbătă, 9 aprilie 2015, alături de Vasile Blaga, la Alba Iulia, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Alba pentru alegerile locale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările