Alegeri locale 2016 Alba: un candidat la funcţia de primar s-a căsătorit în ziua votului

Alegeri locale 2016 Alba: un candidat la funcţia de primar s-a căsătorit în ziua votului

Candidatul Ghiţă Petrean împreună cu mireasa în ziua alegerilor locale. Foto: facebook/Ghiţă Petrean

Un candidat la funcţia de primar într-o comună din Alba a făcut cel mai important pas din viaţă exact în ziua alegerilor. În loc să se preocupe de modul cum se derulează scrutinul la nivel local, candidatul a decis să se căsătorească.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua în care oamenii decid dacă merită sau nu funcţia de primar, un candidat la Primăria Galda de Jos nu este foarte interesat de acest aspect pentru că astăzi este ziua în care şi-a decis restul vieţii. 
 
Ghiţă Petrean s-a însurat chiar în ziua alegerilor, cu aleasa inimii sale, Georgiana. Petrecerea celor doi are loc într-un restaurant din Alba Iulia. Ghiţă Petrean este candidatul PMP la funcţia de primar în comuna Galda de Jos. Înainte de a merge la nuntă, candidatul-mire şi-a exprimat dreptul de vot.
 
Dacă majoritatea politicienilor din România sunt preocupaţi cu declaraţiile, supravegherea secţiilor de vot şi speranţe de număr mare de votanţi, un candidat la o primărie din judeţul Alba nu are aceste gânduri.
 
Ghiţă Petrean s-a prezentat astăzi în faţa preotului, dar nu pentru a se ruga pentru un mandat de primar, ci pentru a spune DA în faţa lui Dumnezeu, la unirea destinelor cu iubita lui. Tânărul cu aspiraţii de primar la Galda de Jos s-a însurat astăzi cu Georgina şi a uitat cel puţin pentru o zi de politică.

 

Citiţi şi:

 

Alegeri locale 2016 Alba: Mircea Hava, cu emoţii la vot dar convins că va câştiga din nou Primăria Alba Iulia

 

Alegeri locale 2016 Alba. Cum au votat politicienii şi ce aşteptări au pentru viitor

 
 

Promisiunile fanteziste ale unui candidat independent la Primăria Alba Iulia

 

Promisiunile ”ratate” de administraţia din Alba Iulia: drumurile din noile cartiere, ştrandul, sala polivalentă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: